Volejte  +420 603 245 775   •   Kontakty

Zásady ochrany osobních údajů


I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je 
    Schrödingerův institut – středisko volného času pro Šluknovský výběžek
    Střelecká 1800, 40747 Varnsdorf
    IČ: 71341510
  2. Kontaktní údaje správce jsou:
    adreasa: Schrödingerův institut – středisko volného času pro Šluknovský výběžek
    e-mail: info@sinstitut.cz
    telefon: +420 603 245 775
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  3. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

  1. Správce uchovává osobní údaje
    • na dobu neurčitou
    • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu.
  2. Po odvolání souhlasu se společnost Schrödingerův institut – středisko volného času pro Šluknovský výběžek zavazuje kontakt vymazat.

V. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující marketingové služby.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb.

VI. VAŠE PRÁVA

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě,
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.


Nejbližší akce

Další dny
Turnaj severské ligy deskových her - Kanagawa 28.01.2023 Klubovna Varnsdorf
Schrödihraní - pololetky 2023 03.02.2023 Klubovna Varnsdorf
Akvarel s Jitkou Zajíčkovou 04.02.2023 Výtvarný ateliér, Třída 9. května 1386, Rumburk
Výtvarný kurz olejomalby - nový termín 11.02.2023
změna
Třída 9. května 1386, 408 01 Rumburk
Mozkem proti Fake news - Zvol si info! 15.02.2023 Tančírna Balahala, Rumburk, Hálkova 1140
Pletení z pedigu - oválný košík 18.02.2023 Výtvarný ateliér, Třída 9. května 1386, Rumburk
Turnaj severské ligy deskových her - Cacao 25.02.2023 Klubovna Varnsdorf
Tečkovaná mandala - improvizace 11.03.2023 Výtvarný ateliér, Třída 9. května 1386, Rumburk
SWAP v Balahale 18.03.2023 Tančírna Balahala Balahala, Rumburk, Hálkova 1140
Jarní trhy 25.03.2023 Tančírna Balahalana Balahala Balahala, Rumburk, Hálkova 1140
Drátkování - velikonoční vajíčka 25.03.2023 Výtvarný ateliér, Třída 9. května 1386, Rumburk
Turnaj severské ligy deskových her - Fazole 25.03.2023 Klubovna Varnsdorf
Pletení z pedigu - košík s jarní aranží - nový termín 01.04.2023
změna
Výtvarný ateliér, Třída 9. května 1386, Rumburk
Dětská porta 2023 08.04.2023 Tančírna Balahala, Rumburk, Hálkova 1140
Turnaj severské ligy deskových her - Karak 29.04.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Kočičí klub 27.05.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Ovocný ráj 17.06.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Rychlé šípy: Duel 30.09.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Trablíci 21.10.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Kingdomino 25.11.2023 Klubovna Varnsdorf
Turnaj severské ligy deskových her - Bobří banda 09.12.2023 Klubovna Varnsdorf

Novinky e-mailem

Přihlášením souhlasíte
se zpracovaním osobních údajů
Volejte +420 603 245 775 nebo +420 413 034 800  •  Kontakty
Napište sekretariat@sinstitut.cz
Sídlo: Londýnská 562, 407 53 Jiříkov
Zasílací adresa: Palackého 205, 408 01 Rumburk